30 Aralık 2013 Pazartesi

2013'ün sonları...

Yaklaşık 1 haftadır evin keyfini çıkarıyorum :)

 Yıl sonuna doğru "kalan izinler bitsin" denince kalan 3.5 gün iznimi tam yıl sonuna denk getirdim. Planım nişan hazırlıklarını toparlamaktı. Ama öncesinde ağır bronşit geçirince evde kalıp kendimi toparlamam gerekti :)  

Nişan hazırlıkları için 3. Eminönü seferini zor da olsa gerçekleştirdik. Onun dışında bol bol dinlendim, kendimi dinledim, sabah geç uyanmanın, annemlerle birlikte bol bol vakit geçirebilmenin huzurunu yaşadım. Yılın son Pazartesi gününü stressiz, sendromsuz evde tv karşısında, yanımda kahvemle, ayaklarımı uzatmış, blog yazarak geçiriyorum. Bu cümleleri yazmak bile inanılmaz bir zevk veriyor şu an bana :) 
Ve tabii bol bol şükrediyorum 2013 yılı için.

Ben Aralık 2013'ü güzel kapatanlardanım. Bu ay bizim için çok tatlı heyecanlarla geçti. 21 Aralık'ta alyanslarımızı aldık (En uzun geceye denk gelmesi de güzel oldu, hep hatırlarız). Alyanslar için sayısız model denedik, sayısız kez fikir değiştirdik, hiç ortak bir noktada buluşamadık. Ama sonunda ikimizin de içine sinen bir model ve renk bulduk :) Mutlu çocuklar gibi yüzüklerimizi cebimize koyup güzel bir yemek yedik. Yüzüklerimizi kutladık. 
Yemek süresince yüzüklerimizi taktık, sonra çıkardık.

Tektaşımızı da yine bu ay aldık. 
Tektaş diyip geçmeyin bu konuyu da ayrıca yazacağım :)

Güzel aile yemekleri yedik. 

Heyecanlandıran ilkler yaşadık.

Sağlık konularında iyi haberler aldık.

Güzel planlar yaptık.

Yeni yıla 1 gün kala kendime ve sevdiklerime hatta sevmediklerime hatırlatmak istediğim şeyler var buradan...

Daima şükredin. Sahip olduğunuz, olamadığınız her şeye, başınıza gelen iyi kötü her şeye. Şükretmek kadar insana kendini iyi hissettiren başka bir şey yok dünyada...

Kendiniz olun, başkalarının hayatını yaşmaya çalışarak size verilmiş bir hediyeyi çöpe atmayın. Yaşadığınız hayatın, iyisiyle kötüsüyle  belki de başkalarının hayalini kurduğu bir yaşam olabileceğini hiç unutmayın.

İyi olmaya gayret edin, son zamanlarda iyi insanların daha çok incindiğini düşünsem de, iyi olun, mükafatını mutlaka alacağınızı bilin.

Size zararı olan insanları kazanmaya çalışmayın. Uzaklaşın; kafaca, mekanca uzaklaşın. Onları kendi boş ve kirli dünyalarında bırakın.

Size iyi gelen insanlarla zaman geçirin, olumlu düşünce yapısına sahip insanlar bulundurun yanınızda. Sevdiklerinize de bu bakış açısını empoze etmeye gayret edin.

Kendiniz ve sevdikleriniz için minik mutluluklar yaratmaya özen gösterin.

Dua edin, isteyin, sevin,
2014'ün daha da güzel olacağını bilin!
 









2 yorum:

  1. Canıııım benim, nasıl da yakışacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ayyy çok heyecanlandıran bir şeymiş, kıpkırmızı oldum giyince :)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...